ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ
Διαβάστε τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτων της Rent a Car Samos

_

Ηλικία οδηγού: Ελάχιστο όριο ηλικίας 23 ετών.

Άδεια οδήγησης: Όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους έγκυρο δίπλωμα προς χρήση στην χώρα και τουλάχιστον ένα χρόνο κατοχής του. Για διπλώματα εκτός Ε.Ε, οι ενοικιαστές θα πρέπει να έχουν Διεθνή άδεια οδήγησης.

Ελάχιστη ενοικίαση: Μια ημέρα (24 ώρες). Κάθε επιπλέον ώρα (2 το πολύ) χρεώνεται επιπρόσθετα με το 1/4 της ημερήσιας τιμής. Για πάνω από 2 ώρες, ο ενοικιαστής χρεώνεται με όλες τις επιπλέον ημερήσιες τιμές.

Μετά τη λήξη της συμφωνίας μίσθωσης, η εταιρεία μας επιτρέπει στον ενοικιαστή καθυστέρηση έως και 30 λεπτών για την επιστροφή του αυτοκινήτου, χωρίς χρέωση. Μετά το πέρας της παραπάνω περιόδου καθυστέρησης, ο ενοικιαστής χρεώνεται τουλάχιστον για το κόστος μιας επιπλέον ημέρας.

Ασφάλιση: Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την πλήρη αξία της ζημιάς σε όχημα του γραφείου μας. Ωστόσο, ο πελάτης κατόπιν συμφωνίας μαζί μας, μπορεί να μειώσει την ευθύνη ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο, με την υποχρέωση καταβολής του ποσού που αναφέρεται ως Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών. Οποιαδήποτε ζημιά στα ελαστικά, παρμπρίζ, παράθυρα ή κάτω από το αυτοκίνητο δεν καλύπτεται και στις δύο περιπτώσεις.

Βενζίνη: Η κατανάλωση βενζίνης πληρώνεται αποκλειστικά από τον ενοικιαστή.

Χρεώσεις Υπηρεσίας Καυσίμου: Αν το όχημα στην επιστροφή δεν έχει την ίδια ποσότητα καυσίμου με την ποσότητα της παραλαβής του αυτοκινήτου, υπάρχει μια χρέωση 10€, συν το κόστος του καυσίμου που καταναλώθηκε. Αν το όχημα παραλήφθηκε απο το σημείο διαμονής (π.χ ξενοδοχείο) και στην περίπτωση άρνησης ανεφοδιασμού του οχήματος, το ποσό αυτό θα χρεωθεί απο την πιστωτική σας κάρτα. Αν το όχημα επιστραφεί με επιπλέον περισσότερη ποσότητα καυσίμου απο την παραλαβή, το ποσό των επιπλέον καυσίμων δεν επιστρέφεται.

Κυκλοφοριακά προστίματα: Πληρώνονται από τον ενοικιαστή.

Χρέωση επιπλέον οδηγού: 2 € ανά ημέρα.

Κάθισμα μωρού: Διαθέσιμο κατόπιν ζήτησης.

Παράδοση/Παραλαβή: Παράδοση εντός των ορίων πόλης/χωριού για τα μέρη Καρλόβασι, Πυθαγόρειο, Βαθύ, Αεροδρόμιο Σάμου και για τα ξενοδοχεία.

Ενοικιάσεις εκτός συνόρων Σάμου: Δεν επιτρέπονται.