Ο Στόλος μας

Ford Focus

Group E1 / Μεσαίο
από 54 € / ημέρα
Ford Focus
Κυβισμός: 1400cc
1400cc
Επιβάτες: 5
5
Πόρτες: 5
5
Αποσκευές: 4
4
Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
M
Κλιματισμός
AC
ABS
ABS
Αερόσακοι
Ναι

Χαρακτηριστικά μοντέλου

 • Κυβισμός: 1400cc
 • Επιβάτες: 5
 • Πόρτες: 5
 • Αποσκευές: 4
 • Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
 • Κλιματισμός
 • ABS
 • Αερόσακοι
 • Καύσιμο: Βενζίνη
 • Ραδιόφωνο/CD

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν

 • Ασφαλιστικό πακέτο
  Το πακέτο περιλαμβάνει: Μικτή ασφάλεια με απαλλαγή ευθύνης (CDW), Ασφάλεια προς τρίτους, Ασφάλεια κλοπής, Ασφάλεια πυρός, Ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος, Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ασφάλεια προς τρίτους (TPI)
  Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ασφάλεια προς τρίτους
 • Ασφάλεια πυρός
  Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ασφάλεια πυρός
 • Ασφάλεια κλοπής
  Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ασφάλεια κλοπής
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  Απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση
 • 24ωρη οδική βοήθεια
  Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας δωρεάν 24ωρη οδική βοήθεια
 • Δωρεάν Οδικός Χάρτης
  Με κάθε ενοικίαση σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν έναν οδικό χάρτη
 • Όλοι οι φόροι και ο ΦΠΑ
  Οι τιμές μας είναι τελικές και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τον ΦΠΑ

Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Οι όροι και οι προϋποθέσεις ισχύουν για όλη την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά.

Είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε ένα αυτοκίνητο για την απαιτούμενη περίοδο από την επιλεγμένη κατηγορία (ίδιο μέγεθος, ίδια κυβικά, ίδιος τύπος καυσίμου), αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ένα ακριβές μοντέλο από τις κατηγορίες όπου αναφέρονται περισσότερα από ό, τι στο μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση, η προτίμησή σας θα σημειωθεί και θα οριστεί ως προτεραιότητα.

Όροι οδηγού

Οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών με έγκυρη άδεια οδήγησης, που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 έτος πριν. Για ορισμένες από τις ομάδες αυτοκινήτων μας, η ελάχιστη ηλικία είναι 25 χρόνια και η έγκυρη άδεια οδήγησης έχει εκδοθεί 3 χρόνια πριν.

Αποδεκτές άδειες οδήγησης από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ

Μη ευρωπαϊκό και εκδίδεται από οποιαδήποτε συμμετέχουσα χώρα στη Σύμβαση της Βιέννης για την οδική κυκλοφορία

* Σε περίπτωση που η εθνική άδεια οδήγησης του οδηγού (η οποία πρέπει να είναι στην κατοχή σας για τουλάχιστον ένα έτος) δεν πληροί καμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα απαιτείται έγκυρη Διεθνής Άδεια Οδήγησης – IDL – μαζί με την εθνική άδεια οδήγησης, Το IDL μπορεί να είναι ηλικίας μίας (1) ημέρας.

Πολιτική αποζημίωσης κόστους ενοικίασης

Απαιτούμε από όλους τους οδηγούς μας να εξοφλήσουν το συνολικό κόστος ενοικίασης (αριθμός ημερών + προκαταβολή) πριν από την παραλαβή του μισθωμένου οχήματος. Εάν κάνετε κράτηση για το αυτοκίνητό σας μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας, απαιτούμε εμβάθυνση 15% του συνολικού ποσού, το υπόλοιπο πρέπει να εξοφληθεί το αργότερο όταν παραλάβετε το όχημα από το πρακτορείο μας. Μετά την επιστροφή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και τον έλεγχο της κατάστασής του, θα σας αποζημιώσουμε το ποσό της προκαταβολής ασφαλείας (προσαρμοσμένο μετά από τυχόν παρακρατήσεις, για εντοπισμένες ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημα κατά την περίοδο ενοικίασης, που ανέρχονται έως και δεν υπερβαίνουν το όριο ευθύνης του οδηγού για την ομάδα αυτοκινήτων του μισθωμένου οχήματος).

Τρόποι πληρωμής

Προσφέρουμε πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες (Visa, Diners Club, Mastercard) ή επιλογές πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικο λογαριασμο ή σε μετρητά. Ειδικότερα, για πληρωμές σε μετρητά, εξακολουθούμε να απαιτούμε από τον οδηγό να παρουσιάσει μια έγκυρη πιστωτική / χρεωστική κάρτα για την προκαταβολή. Σε περίπτωση που δεν έχετε πιστωτική / χρεωστική κάρτα, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, η προκαταβολή ύψους 400 € θα πρέπει να καταβληθεί εκ των προτέρων και θα επιστραφεί στο τέλος της μίσθωσης.

Επιθεώρηση οχήματος παραλαβής και παράδοσης

Μετά την παρουσίαση του αυτοκινήτου, είναι σημαντικό να ελέγξετε την κατάσταση του οχήματος μαζί με έναν εκπρόσωπο της “Samos Economy Car Rental”. Τυχόν προϋπάρχοντα σημάδια “Φθορές “, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, γρατζουνιές και βαθουλώματα, πρέπει να αναφέρονται για να αποφευχθεί η εσφαλμένη χρέωση για ζημιές που δεν προήλθε από εσάς. Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε μια σχετική φόρμα «Δίκαιης χρήσης» κατά την κράτηση και κατά την επιστροφή του οχήματος

Συμπεριλαμβανομένης της τιμής ενοικίασης

Τα παρακάτω περιλαμβάνονται από προεπιλογή στις τιμές ενοικίασης για όλα τα οχήματά μας:

 • 17% ΦΠΑ
 • επιπλέον οδηγός
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Δωρεάν υπηρεσία παραλαβής / παράδοσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σάμου, Πυθαγόρειο, Σάμος, Κοκκάρι και ξενοδοχεία σε αυτές τις περιοχές
 • Πλήρης ασφάλιση με ποσό ευθύνης (CDW)
 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης και αστικής ευθύνης με τρίτο ποσό
 • Προστασία από πυρκαγιά και κλοπή (FTP)
 • 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών
 • 24/7 Οδική βοήθεια
 • ΔΩΡΕΑΝ Αντικατάσταση οχήματος της ίδιας ή υψηλότερης ομάδας, σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή ατυχήματος, όχι λόγω βλάβης του οδηγού
 • Ανάλογα με την προσφορά σας από την Manos Rent a Car, ενδέχεται να περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα:
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Με έξτρα πληρωμή μπορείτε να αποκτήσετε Πλήρη Ασφάλιση Απαλλαγής Ζημιών με σημαντικά μειωμένο ποσό ευθύνης (FDW)

Επιλογές παραλαβής / παράδοσης οχήματος

Προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή / παράδοση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σάμου, εκτός ωραρίου λειτουργίας. Το γραφείο μας προσφέρει σε όλους τους οδηγούς των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων μας ένα επίπεδο ευελιξίας για την αλλαγή της θέσης παραλαβής / παράδοσης της αρχικής συμφωνίας, αφού επικοινωνήσει με το γραφείο μας τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία παραλαβής / παράδοσης, όποια τοποθεσία χρειάζεται τροποποίηση. Για παράδοση / παραλαβή του μισθωμένου οχήματος σε οποιαδήποτε τοποθεσία έξω από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σάμου, το Πυθαγόρειο, τη Σάμο, το Κοκκάρι, εκτός ωραρίου λειτουργίας, καθώς και την αλλαγή της θέσης παραλαβής / παράδοσης της αρχικής συμφωνίας, επιπλέον χρεώσεις μπορεί να ισχύει. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων, ώστε να σας ενημερώσουμε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

Παιδικά καθίσματα και GPS

Παιδικά καθίσματα και GPS παρέχονται εάν ζητηθούν κατά την κράτηση του οχήματος, και υπόκεινται στη διαθεσιμότητα,

Πρόσθετοι οδηγοί

Εάν περισσότεροι από ένας οδηγοί επιθυμούν να προστεθούν για ένα συγκεκριμένο μισθωμένο όχημα από το πρακτορείο μας, θα πρέπει να δηλώνονται με σαφήνεια κατά την κράτηση.

Επέκταση / ακύρωση του συμβολαίου ενοικίασης

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση ή το συμβόλαιο ενοικίασης ανά πάσα στιγμή. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους οδηγούς να ενημερώσουν το γραφείο μας τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την τρέχουσα ημερομηνία έναρξης ενοικίασης, για την πρόθεσή τους να διακόψουν τη συμφωνία, ώστε να σας ενημερώσουμε για τυχόν πιθανές επιβαρύνσεις που ενδέχεται να προκύψουν.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο οχήματος καλύπτει τον οδηγό του μισθωμένου οχήματος για την αρχικά συμφωνηθείσα περίοδο ενοικίασης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρατείνετε τη σύμβαση ενοικίασης, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από τη λήξη της τρέχουσας σύμβασης μίσθωσης, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα του οχήματος, τυχόν τροποποιήσεις στο κόστος ενοικίασης που ισχύουν και ανανεώνουν την ημερομηνία ασφάλισης του μισθωμένου οχήματος.

Επιλογές ασφάλισης ενοικίου οχήματος

Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητά μας καλύπτονται από μικτή ασφάλιση, η οποία περιλαμβάνεται στην προεπιλεγμένη τιμή ενοικίασης. Η μικτή ασφάλιση είναι μια απαλλαγή από ζημιά σύγκρουσης (CDW) με περιορισμένο πλεόνασμα / έκπτωση που αναφέρεται επίσης ως ποσό ευθύνης του οδηγού. Η υπέρβαση / έκπτωση είναι το ποσό που ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσετε σε περίπτωση ζημιάς στο σώμα του μισθωμένου οχήματος από εσάς κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης. Το επιπλέον ποσό ποικίλλει ανάλογα με την ομάδα αυτοκινήτων. Λάβετε υπόψη ότι τα ακόλουθα μέρη ΔΕΝ καλύπτονται από την ασφάλιση:

 • Τροχοί και ελαστικά
 • Παράθυρα και καθρέφτες
 • Μηχανή
 • Το εσωτερικό του αυτοκινήτου
 • Επίπεδη μπαταρία
 • Προσωπικά αντικείμενα
 • Χαμένα κλειδιά
 • Επιπλέον, όπως GPS, παιδικά καθίσματα
 • Ρυμούλκηση

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει να ελαχιστοποιήσει περαιτέρω το επιπλέον ποσό επιλέγοντας το Full Collision Damage Waiver (FDW). Αυτή η ασφαλιστική επιλογή μειώνει σημαντικά, αλλά δεν εξαλείφει, το ποσό ευθύνης του οδηγού και επεκτείνεται περαιτέρω σε παράθυρα, καθρέφτες, τροχούς και ελαστικά.

Όλες οι ασφάλειες είναι άκυρες, εάν ο οδηγός κρίνει ότι δεν συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία και κανονισμούς οδήγησης, σε ισχύ στην Ελλάδα.

Πολιτική δεξαμενών καυσίμων ενοικίασης αυτοκινήτου

Στο τέλος της περιόδου ενοικίασης, ο οδηγός αναμένεται να επιστρέψει το μισθωμένο όχημα με την ίδια ποσότητα καυσίμου που έλαβε από το πρακτορείο μας. Σε περίπτωση που το καύσιμο στο ρεζερβουάρ αυτοκινήτου κατά την επιστροφή είναι μικρότερο από το αρχικό ποσό, το πρακτορείο μας διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει τον οδηγό για αυτήν τη διαφορά.

Σε περιπτώσεις όπου το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο επιστρέφεται με επιπλέον καύσιμο από αυτό που παραλήφθηκε, το πρακτορείο μας δεν έχει άμεση υποχρέωση αποζημίωσης για τυχόν διαφορά κόστους καυσίμου.

Παράθυρο και χρεώσεις καθυστερημένης παράδοσης

Θεωρούμε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί αναπόφευκτα να επηρεάσουν τον χρόνο επιστροφής του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας. Για να λάβουμε υπόψη αυτές τις περιπτώσεις, προσφέρουμε δωρεάν 30’(λεπτα)  περιθώριο πέραν του χρόνου επιστροφής κάθε οχήματος, όπως φαίνεται στη συμφωνία ενοικίασης, ο εκτεταμένος χρόνος επιστροφής που δεν υπερβαίνει τις κανονικές ώρες λειτουργίας μας. Μετά από αυτό το χρονικό παράθυρο και, ελλείψει προηγούμενης επαφής με το πρακτορείο μας, ο οδηγός θα χρεωθεί με ένα επιπλέον κόστος ενοικίασης ημέρας, στην τρέχουσα τιμή ενοικίασης, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά με το πρακτορείο μας.

Σε περίπτωση διαρκούς απουσίας επαφής μετά από αυτό το σημείο, η εταιρεία μας μπορεί να κληθεί να υποβάλει αναφορά κλοπής οχήματος και σε άλλα νομικά μέτρα για την ασφαλή επιστροφή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, με το κόστος τέτοιων διαδικασιών να είναι ch (μία ώρα καταβάλλεται στον οδηγό του εν λόγω οχήματος.

Αντικατάσταση ενοικίου οχήματος

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την ενοικίασή σας, ή σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή ατυχήματος, οποιοδήποτε από τα δύο δεν οφείλεται σε δική σας ευθύνη (και υπό την προϋπόθεση ότι έχετε οδηγήσει με προσοχή και με τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα που ισχύουν, πριν από το συμβάν ), το πρακτορείο μας θα αντικαταστήσει το όχημά σας με άλλο του ίδιου ή υψηλότερου γκρουπ με την αρχική τιμή του συμβολαίου ενοικίασης. Εάν η μηχανική βλάβη ή το ατύχημα θεωρείται ότι προκλήθηκε από κακή συμπεριφορά οδήγησης από την πλευρά σας ή / και ότι δεν συμμορφώνονται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς οδήγησης που ισχύουν στην Ελλάδα, η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει το κατεστραμμένο μισθωμένο όχημα. Εάν το όχημα αντικατασταθεί υπό τέτοιες συνθήκες, η εταιρεία μας δεν εγγυάται την ίδια τιμή ενοικίασης με την αρχική συμφωνία.

x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 3 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...